Letonya Ticari Vizesi - Letonya Ticari Vize Bilgileri - Letonya Ticari Vizesi için gerekli belgeler, Latvia visa for Turkish citizens,

Dikkat!
Letonya Schengen Vize sistemine dahildir.
İlk defa Schengen vizesi alacak kişilerin Konsolosluğa şahsen başvurması gerekiyor.
Konsolosluk ek evrak talebinde bulunabilir.
Diplomatik (Kırmızı) ve Hizmet (Gri) Pasaport sahiplarine vize uygulamıyor. Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan kalışlarda vize uygulamıyor.


Gerekli Belgeler:

1 Adet Eksiksiz Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Vize Başvuru Formu
Firmanın Antetli Kağıdına Letonya Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Gideceği Tarihleri ve Tüm Masrafların Firma Tarafından Karşılanacağını Belirten Dilekçe (orjinal)
İsim Detaylarınında Belirtildiği Onaylı Ticari Davetiye
2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Biometrik Fotoğraf
Vize Bitiş Tarihinden İtibaren En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
Firmanın Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
Firmanın Faaliyet Belgesi (fotokopi)
Firmanın İmza sirküleri (fotokopi)
Firmanın Sicil Gazetesi (fotokopi)
Firmanın Hesap Cüzdanı (fotokopi)
SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
Maaş bordrosu son 4 aylık
Kredi Kart Fotokopileri
Otel ve Uçak Rezervasyonları
Seyahat sağlık sigortası; (30.000,- € teminatlı)
Pasaportu veren mercilerce işlem görmüş sayfalarının fotokopisi

AVRUPA ÜLKELERİNDE NELER OLUYOR?